Annorlunda pistolspel

Det finns många spel som på ett eller annat sätt involverar pistoler, men få sticker ut lika mycket som de nedanstående.

Halo: Combat Evolved

När det första halospelet släpptes på X-box i början av 2000-talet så fanns det ett vapen som stod ut mer än alla andra. Det var inte några av alla utomgjordiska vapen med coola ljudeffekter och utseenden. De var inte de stora futuristiska mänskliga vapnena utan det var en till synes förhållandevis vanlig pistol. 

Pistolen var dock väldigt speciellt, förutom att vara extremt stark så hade den dessutom en bra träffsäkerhet och ett kikarsikte. Pistolen var helt enkelt extremt "overpowered" som det heter i spelvärlden och lika älskad som hatad i både multi och singleplayer.

Scarface slots

Filmen scarface kan i sig finnas på någon annan lista men då vi ändå pratar spel så är det detta casinospel som får vara med. Slotsspelet scarface involverar nämligen ett otroligt bonusspel som är tagit från filmens slutscen. I bonusspelet så måste man kämpa mot sina motspelare och varje gång så använder man slumpmässigt en granat eller, ja du gissade det, en pistol.

Tyvärr är pistolen det svagare alternativet men det är fortfarande extremt underhållande att se. Om man är intresserad av att testa spelet själv så kan man i skrivande stund få gratisspinns om man går in på denna sidan.

Tivolispel

Det finns många klassiska tivolispel som på ett eller annat sätt går ut på att träffa rätt med en pistol. Ibland så är det en form av vattenpistol man skall träffa i ett hål med och ibland så är det någon form av luftpistol man använder, och skall träffa ballonger eller liknande. 

En variant som är rolig för alla åldrar.

 Välkommen

Välkommen till pistolsm.se. Jag som skriver på denna sajt heter Bert och har varit interesserad av skytte sedan barnsben. Har tävlat och varit ute i skog och mark länge och delar gärna med mig av min erfarenhet.

Som du kanske förstår av domännamnet så kommer det mesta på denna sajt handla om pistolskytte, men det kommer säkert att slinka in någon annan relaterad artikel av intresse. Varmt välkommen //Bert

Facebook

 

Senaste 10 artiklarna