Femkamp med pistolskytte och slangbellor bland grenarna

Många av oss uppskattar femkamp i alla olika former. Det absolut vanligaste femkampen hittar du på olika nöjesparker och det är de vi är vana med. De finns en mängd andra grenar som är lite ovanligare inom femkamp.

Vad tror du om Pistolskytte, slangbella, yxa, blåsrör och pilbåge? Det är otroligt underhållande och dessutom får du prova på lite nya saker. Slangbellor kan hittas på nätet tillsammans med övrig utrustning.

Femkamp för företaget

Att spela femkamp tillsammans med företaget är för det första helt perfekt som teambuilding. För det andra kommer en dag med femkamp och mycket skoj göra arbetslaget tightare än aldrig förr. En glad och nöjd medarbetare kommer alltid göra ett bättre jobb. Det kommer troligtvis även att öka produktiviteten i arbetslaget och det är alltid välkommet.

Annan form av femkamp

En annan form av femkamp är givetvis den för dig som är väldigt atletisk och gillar friidrott. I den här formen av femkamp ingår grenar som 60 meter häck, höjdhopp, kulstötning, längdhopp och 800 meter. Det är ofta denna form av femkamp vi ser på TV. Det finns en mängd andra former av femkamp, du kan dessutom göra upp en egen femkamp där du själv bestämmer grenarna.Välkommen

Välkommen till pistolsm.se. Jag som skriver på denna sajt heter Bert och har varit interesserad av skytte sedan barnsben. Har tävlat och varit ute i skog och mark länge och delar gärna med mig av min erfarenhet.

Som du kanske förstår av domännamnet så kommer det mesta på denna sajt handla om pistolskytte, men det kommer säkert att slinka in någon annan relaterad artikel av intresse. Varmt välkommen //Bert

Facebook

 

Senaste 10 artiklarna