Testa på att skjuta pistol

Vill man göra någonting lite annorlunda och som samtidigt är både roligt och spännande kanske pistolskytte kan vara något. Att skjuta pistol är något som blir allt mer populärt och fungerar utmärkt för till exempel firmafesten, svensexan eller möhippan.

Testa på pistolskytte är något man kan göra oavsett var man bor i landet, framför allt i och kring storstäderna där det finns ett antal olika så kallade shooting ranges där det finns möjlighet att testa på klassiska vapen som Bond-pistolen Walter PPK, Glock, Colts 1911 och .357 Magnum.

Vanligt är att man köper någon form av paket med ett visst antal skott per vapen. Dessutom ingår säkerhetsgenomgång, lite tips vad gäller skjutteknik och ofta även någon form av tävlingsskjutning.

För er som inte testat på skytte förut är det något som kan rekommenderas. Inte bara själva skjutandet är roligt och spännande, man lär sig även att andas, koncentrera sig och slappna av, något som kan komma till nytta även i andra sammanhang.Välkommen

Välkommen till pistolsm.se. Jag som skriver på denna sajt heter Bert och har varit interesserad av skytte sedan barnsben. Har tävlat och varit ute i skog och mark länge och delar gärna med mig av min erfarenhet.

Som du kanske förstår av domännamnet så kommer det mesta på denna sajt handla om pistolskytte, men det kommer säkert att slinka in någon annan relaterad artikel av intresse. Varmt välkommen //Bert

Facebook

 

Senaste 10 artiklarna