Träna inför stora tävlingar

Oavsett vilken slags sport du utför finns det tre tips som kan tillämpas inför alla slags tävlingar!

  • Syfte: Vad har tävlingen för syfte? Är det din första tävling eller har du redan erfarenhet?
  • Mål: Vad har du för mål med denna tävling? Vill du vinna eller vill du endast toppa ditt senaste resultat?
  • Tänket: Behöver du mental pepp för att få adrenalinet att börja pumpa? Eller vill du endast delta i tävlingen för skojs skull?

Hitta dina egna anledningar till att delta i tävlingen för att få ut så mycket som möjligt av upplevelsen!

Förberedelserna är a och o

Inför både träning och tävling behöver du rätt slags utrustning. Hitta allt vad du behöver hos Länna sport. Se till att du kan träna ordentligt med rätt utrustning. Som vi svenskar säger: det finns inget dåligt väder, endast dåliga kläder!

Lägg upp ett schema för din träning. Du vill verkligen inte dyka upp på tävlingsdagen och känna dig oförberedd! Oavsett vilken sport du utför finns det en del tips du kan ta del av för att optimera dina resultat.

Dessutom behöver du äta ordentligt innan tävlingen för att säkerställa att blodsockernivån inte faller och gör dig trött och skakig mitt i tävlingen. Hitta tips på vad du bör äta inför en stor tävling och förbered dig ordentligt.Välkommen

Välkommen till pistolsm.se. Jag som skriver på denna sajt heter Bert och har varit interesserad av skytte sedan barnsben. Har tävlat och varit ute i skog och mark länge och delar gärna med mig av min erfarenhet.

Som du kanske förstår av domännamnet så kommer det mesta på denna sajt handla om pistolskytte, men det kommer säkert att slinka in någon annan relaterad artikel av intresse. Varmt välkommen //Bert

Facebook

 

Senaste 10 artiklarna