Varför du ska byta från skytte till ishockey

Om du har hållit på med skytte under en längre eller kortare period och helt enkelt vill testa någonting nytt kan ishockey vara en lämplig sport att testa. Inte sällan utövar man skytte för att söka spänning och få en adrenalinkick.

Ishockey kan på många sätt vara en händelserik upplevelse. Förutom att du upplever mycket fysisk kontakt är sporten väldigt intensiv och stundtals explosiv. Därmed påminner sporten väldigt mycket om skytte med många adrenalinkickar som gemensam nämnare. Skillnaden är att ishockey är väldigt fysiskt krävande. Du kommer därför vara tvungen att träna mer fysiskt för att orka med ishockey.

Den fysiska träningen blir allt viktigare ur en rad olika perspektiv. Inte minst för att kunna leva längre och få ett så pass glädjefyllt och hälsosamt liv som möjligt. Fysisk aktivitet ger dig även en mängd fördelar genom att du sover bättre, vilket i sin tur gör dig piggare och mer energisk. Om du vill ha mer fysiskt intensiv aktivitet, kunna röra hela kroppen och samtidigt behålla adrenalinkicken ska du testa ishockey.

Vad du behöver tänka på innan du testar ishockey

När du är redo att komma igång med ishockey är det viktigt att ha rätt utrustning. Skaffa det som krävs för att testa ishockey redan idag.Välkommen

Välkommen till pistolsm.se. Jag som skriver på denna sajt heter Bert och har varit interesserad av skytte sedan barnsben. Har tävlat och varit ute i skog och mark länge och delar gärna med mig av min erfarenhet.

Som du kanske förstår av domännamnet så kommer det mesta på denna sajt handla om pistolskytte, men det kommer säkert att slinka in någon annan relaterad artikel av intresse. Varmt välkommen //Bert

Facebook

 

Senaste 10 artiklarna